VI HAR DET DU TRENGER

Så enkelt er det!

Beslag

Vi har eget verksted på Rødtvet i Oslo, og vi skreddersyr beslag til våre kunder. Vi leverer bl.a. pipebeslag, gesimsbeslag, vindusbeslag mm. Hos oss er ingen oppdrag for små.

Kaarud AS prosjekter, produserer og monterer alle former for skreddersydde beslag for våre kunder i Oslo. Vi har et eget kobber og blikkenslagerverksted hvor vi produserer beslag etter kundens ønsker, behov og budsjett.

Et beslag har til oppgave å beskytte utsatte og sårbare bygningsdeler mot nedbør, vær og vind. Bruksområdene for beslag deles derfor gjerne inn i forsterkning, beskyttelse samt å skjule eller pynte en bygningskonstruksjon. I tillegg gir enkelte typer beslag økt estetisk verdi til boligen og andre bygningstyper.

Med over 80 års erfaring med produksjon og montering av beslag i Oslo er vi helt sikre på at vi klarer å levere og montere det beslaget du ser for deg til boligen. Et beslag kan utformes på veldig mange måter og i forskjellig materiell. Vanlig materiell å benytte i produksjon av beslag er aluminium (blank eller lakkert), galvanisert stål (ubehandlet eller med plastbelegg) og lakk. Det er også vanlig å benytte material som kobber og titansink.

Fasadebeslag og pipebeslag er to vanlige former for beslag. Fasadebeslag benyttes ofte når fasaden settes opp med fasadekasetter eller komposittplater for å sikre at fukt ikke trenger inn i bygningsmassen.

Vårt blikkenslagerverksted produserer skreddersydde fasadebeslag på bestilling, og våre erfarne blikkenslagere hjelper gjerne også med å montere disse over hele Oslo. Pipebeslag er også en form for beslag vi produserer mye av.

Våre kunder befinner seg i all hovedsak i Oslo.