VI HAR DET DU TRENGER

Så enkelt er det!

Verktøy og jernvare: Alt du måtte trenge

Billington Jernvareforretning er butikken med hjerte for faget og øye for detaljene. Vi vet at den ene typen terrasseskrue kan gjøre hele forskjellen, og kjenner frustrasjonen som oppstår når du ikke finner den unbrakonøkkelen du visste du hadde når sykkelsetet skal justeres. Vi holder oss godt utstyrt med det du måtte trenger av alt fra skruer til spikere, festebeslag og verktøy generelt. Hos oss kan du også fylle opp propanflasker, finne en industristøvsuger til de store jobbene og velge ut en ny verktøykasse til å romme alt verktøyet som ikke får plass i den gamle. Våre produkter er av høyeste kvalitet, slik at du kan stole på at de vil vare lenge.

Godt verktøy er halve jobben

Vi fører kvalitetsverktøy som varer og varer. Enten du har behov for å kjøre verktøy separat, eller er ute etter pakkeløsninger, har vi utvalget du trenger. Verktøy er et stort begrep som favner mye. Mange finner stadig nye behov som skal dekkes enten det gjelder hobbysnekring eller oppussing hjemme. Uansett om du er på jakt etter maskiner og tilbehør, skrutrekker, sager, vinkelsliper, festebeslag, borskrutrekker eller kanskje en kjedesag – vi har det du trenger.

Når kunden kommer først

Hos oss er vi opptatt av at våre kunder skal ha gode handleopplevelser og inneha kvalitetssikrede produkter. Vi sørger for å til enhver tid ha et stort utvalg av produkter innen verktøy og jernvarer tilgjengelig, slik at du kan dra hjem med det du trenger i hånden. Er du usikker på om vi har en vare må du gjerne ringe oss først på telefon 69 17 24 20, så sjekker vi om den er på lager. Ofte kan vi bestille det du trenger, slik at du har det innen kort tid. Trenger du tips og råd er våre ansatte behjelpelige. Velkommen til en hyggelig handel med kunnskapsrike ansatte som trives på jobb.