VI HAR DET DU TRENGER

Så enkelt er det!

Glad i tiden på kjøkkenet? Vi gjør den bedre!

Kjøkkenet er et rom der vi gjerne tilbringer mye tid. Kjæresteparet jobber med et felles matlagingsprosjekt, ekteparet nyter hverdagsfrokoster med nesa i avisen og studenten komponerer en ny rett ut ifra det som finnes i kjøleskapet. Felles for alle kjøkken er at man må ha redskapene på plass for å lage det man har lyst på. Hos Billington Jernvareforretning finner du alt det du trenger til helgefrokosten, hverdagsmiddagen og de avanserte kulinariske prosjektene. Vi har alt fra de solide stekepannene til det uerstattelige kjøkkenutstyret som gjør hverdagen enklere.

Med utstyret på plass

Vi fører et stort utvalg innen gryter, kjeler og kasseroller. Du kan velge mellom teflonbelagte gryter der maten ikke brenner seg like lett, eller jerngryter for det surdeigsbrødet som skal stå på lav varme i ovnen over lengre tid. Velg gryter i rustfritt stål for en slitesterk løsning, og suppler med en stekepanne i støpejern som sprer varmen jevnt over flaten på stekepannen. En wokpanne har høy temperatur i bunn, med skrå, høye sider som gir jevn varme.

Sylskarpe redskaper gjør jobben til en lek

Kjøkkenkniver er for mange noe de er villig til å investere litt i. For andre er det tilstrekkelig å vite at man har en kniv som skjærer grønnsaker og en som skjærer brød. Uansett hvilket utspill du kjenner deg igjen i, har vi en kniv som kan passe deg. Med anerkjente merker som Global og Victorinox sørger vi for kvaliteten. Velg mellom kokkenkniv, fileteringskniv, brødkniv, grønnsakskniv og trancheringskniv.

Kaffe til folket

Nordmenn er glade i kaffen sin. For mange er kaffetrakteren en nødvendighet, slik at man kan nyte en kopp traktet kaffe før dagen har startet skikkelig. Med en Moccamaster er du sikret et godt resultat, og ved registrering av produktet har du 10 års garanti. Uansett om du skal lage kaffe til flere eller bare til seg selv, har vi trakteren som passer deg. Foretrekker du te har vi et stort utvalg av vannkokere – med og uten timer, i en variasjon av farger i alle prisklasser.

 

Hos oss har vi egen kaffe- og teavdeling. Vi selger kaffe og te i løsvekt. Kom og se vårt utvalg.